wens naar werkelijkheidMet de Top2000 op de achtergrond zit ik dit programma te schrijven. En dat gaat over volgend jaar. Ieder jaar kies ik een thema. Het afgelopen jaar was dat ‘gezonde groei’. Voor 2015 heb ik ‘do more of what makes you happy’ gekozen.

Begin oktober schreef ik een artikel over mijn eigen 30-dagen challenge ‘Van wens naar werkelijkheid’. Die maand heb ik dat consequent volgehouden. En november was mijn beste maand ooit. Er gebeurden grote en kleinere wondertjes, het was geweldig! Ik hoefde er niet heel hard voor te werken, het ging gewoon vanzelf.

Daarom wordt ‘me goed voelen’ het thema voor 2015. Want daar ben ik nu wel van overtuigd: de snelste weg naar voldoening en resultaten in je bedrijf is langs de weg van ‘je goed voelen’.

Niet alleen in de momenten dat je iets doet dat je leuk vindt. Maar de hele dag. Ook als je met een zwaar gevoel bent opgestaan. Dat is wat dit schrijven voor je doet.

Een aantal mensen deden mee en ook zij meldden mij resultaten boven iedere verwachting. De vraag die ik wel kreeg: maar waar schrijf je dan iedere dag over? Daarom heb ik een boekje voor je gemaakt. Met thema’s voor 30 dagen om over te schrijven.

Je kunt natuurlijk gaan spitten in al je belemmerende overtuigingen. Dat deed ik ook maar dat leverde me, behalve inzichten, verder weinig op. Me niet storen aan mijn belemmerende overtuigingen en gewoon gaan schrijven, dat werkt wel. Ver boven verwachting zelfs.

Hoef je dan nooit meer iets aan belemmerende overtuigingen te doen? Jawel want stiekem steken ze wel weer een kop op. Maar je herkent ze sneller. En dan kun je er afscheid van nemen. De strijd is weg en daar wordt een mens blij van.

Van wens naar werkelijkheid in 30 dagen

Komend jaar ga ik deze reis vervolgen, want ik wil in 2015 mijn wensen werkelijkheid laten worden.

Ga je mee op deze weg van ‘blij zijn en goed voelen’? Download het boekje ‘Van wens naar werkelijkheid in 30 dagen’ en wordt lid van de Facebook groep ‘wens naar werkelijkheid’. In die Facebook groep ga ik en kun jij je ervaringen delen. Met elkaar positief momentum creëren en vasthouden. Zodat 2015 voor ons allemaal het beste jaar ooit wordt. Ik zie het voor me: al die mensen die meedoen en (eindelijk) hun wensen werkelijkheid zien worden.

Voor alle duidelijkheid: dat hoeft niet alleen over werk te gaan! Alles wat je blij maakt en waar je gelukkig van wordt. Blije en gelukkige mensen zijn aanstekelijk, hoeveel leuker wordt onze omgeving met meer blije mensen!

Blijheid, gelukkig zijn, je goed voelen: het kost niets. Dit boekje kost niets. Schrijven kost niets. Alleen tijd. Wil je een paar minuten besteden zodat je de rest van de dag blij kunt zijn? Of heb je daar geen tijd voor?

Dus meld je hieronder aan voor deze uitdaging!

[hcshort id=”8″]