Opstellingen maken zichtbaar wat verborgen is. Dat geldt ook voor bedrijven en voor jou als ondernemer: met een bedrijfsopstelling krijg je inzicht  in de achterliggende oorzaak van teleurstellende resultaten.

Familieopstellingen

Systemisch werk is bekend van ‘familieopstellingen’: met een groep representanten onderzoek je de vraag. De representanten maken hierbij gebruik van het ‘wetende veld’ zodat zij kunnen laten zien waar het probleem zit, waar de spanningen vandaan komen. Als  je wel eens een familieopstelling hebt bijgewoond, dan heb je je misschien ook verbaasd over de accuraatheid van de uitkomsten die er getoond worden.

Bedrijfsopstelling

Ook voor een bedrijf kan een opstelling veel inzicht geven: in hoe teams met elkaar omgaan en waarom dat soms niet goed gaat en wat de verborgen dynamiek is in een team. Maar ook hoe je zelf, als ondernemer, staat in je bedrijf. Ook wanneer je een eenpitter bent. Want je (onbewuste) overtuigingen over ondernemerschap, succes, geld kunnen je in de weg zitten zodat je bedrijf niet tot bloei komt.

Individuele opstellingen

Maar wist je dat je zo’n opstelling ook 1-op-1 kunt doen? Ja, zelfs online? En dat dezelfde energie, dat wetende veld, dan werkzaam is? Zodat je ook met een opstelling met poppetjes (of andere attributen), ankers op de vloer e.d. zichtbaar kunt maken wat er zich in je onbewuste verborgen houdt. Het is bijzonder te ervaren dat zo’n ‘wetend veld’ zich ook op deze manier manifesteert.

bedrijfsopstellingJe verhaal en je potentieel

Een onderdeel van je levens-ontwikkeling is je eigen verhaal kennen. Dat is even belangrijk als leren lezen en schrijven. (Onderdelen van) dat verhaal maak je zichtbaar met een opstelling.

Dus wanneer je je afvraagt: “er zit zoveel potentieel in mij, waarom komt dat er niet uit?” dan kan een opstelling je hier inzicht in geven.

Zit je met een vraag? Maak dan een afspraak voor een sessie door hieronder de knop ‘contact’ aan te klikken en een bericht te sturen.

contact

Praktische informatie

Een opstelling duurt ca. 1,5 uur. Soms is het nodig om er nog een vervolg aan te koppelen. Ik raad je aan om de eerste 14 dagen na de opstelling deze niet te bespreken met anderen. Het heeft die tijd nodig om te integreren in jouw systeem. Je merkt dan dat wat voorheen problematisch was, gewoon verdwenen is.

Investering: € 125,00 (excl. BTW) voor een sessie.

Wil je een bedrijfsopstelling? Stuur dan een bericht aan mij via de contactknop hierboven. We plannen dan een datum in.

Locatie: Nederhorst den Berg of online (Google Meet).