Wat is het alternatief? Of hoe je een keerpunt bereikt

geplaatst in: Inspiratie, Interview, Ondernemen | 4

Het keerpuntDeze week heb ik een ondernemer geïnterviewd. Een inspirerende jonge vrouw: Chantal Kreuning. Zij is samen met een compagnon eigenares van een ICT bedrijf in Bussum.

Verhalen over de weg die anderen zijn gegaan in hun ondernemerschap laten altijd zien dat die weg geen asfaltweg was. Dat er momenten zijn waarbij iemand zich afvraagt: ‘ga ik hier nog mee door, geloof ik er nog in?’. Wat is het moment dat je stopt? Wat is het alternatief eigenlijk?

Het keerpunt wordt dan bereikt. Het besef: ik laat me mijn droom niet afpakken. In het verhaal van Chantal kunnen velen zich waarschijnlijk herkennen. En er inspiratie uit halen.

Dit interview heb ik opgenomen in Google Hangout on Air. De opname wordt automatisch geplaatst in YouTube: echt heel simpel. Ik heb er niets aan gemonteerd, het interview is helemaal puur.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=yeO3kHZn188′]

Chantal Kreuning is mede-eigenares van Road-IT in Bussum. Een ICT bedrijf voor MKB, ZZP en particulieren. Road-IT helpt met vraagstukken op het gebied van PC’s en PC-netwerken, telefonie, televisie, websites en webhosting.

Heb jij ook zo’n keerpunt meegemaakt? Laat hieronder je verhaal achter, als bron van inspiratie voor anderen.

4 reacties

  1. Joost

    Mooi verhaal. Ik heb een idee. Nu is het interview gehouden op het moment dat het succes er is. Interessant is wat de overtuigingen waren in, 2009, 2010 bij dit verhaal. Natuurlijk kun je uit herinneringen putten maar je vergeet natuurlijk ook heel veel. Het idee om ondernemers nu te interviewen – nu het succes nog niet is geboekt – en dan een tijdje te volgen.
    Dank voor je al je interessante anders mails, Ingrid. Ik ben veel met marketing bezig nu en al weet ik wel wat mij te doen staat, jouw impulsen voegen wat toe.

    • Ingrid Langen

      Ha Joost, dank voor je reactie en je compliment. Goed idee! Mochten lezers van mijn blog hieraan mee willen werken: meld je vooral – ik neem contact met je op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.