moeiteloze marketing

Moeiteloze marketing – online en uitgebreid

Thuis, in je eigen tempo en tijd werken aan een werkend marketingfundament. Dat is wat je gaat leren in deze online training. Want met een werkend marketingfundament is marketing geen zware opgave meer. Met een gestructureerde aanpak werk je moeiteloos aan de verbinding met je doelgroep.


Lees verder


zin in je bedrijf

Business coaching

Groei versnellen: wie wil dat nou niet? Dat is de belangrijkste rol van een business coach. Jou helpen je groei te versnellen. Geen standaard programma’s maar aangepast aan jouw behoefte. Individueel en flexibel. Nieuwe energie, inspiratie en motivatie nodig? Lees dan verder. Voor ondernemers en zelfstandig professionals die gezonde groei van hun bedrijf willen.


Lees verder


verkoop

Online marketing services

Je marketing kost je teveel tijd. Je verliest jezelf er in of je komt er niet aan toe. Toch is het nodig om die continue stroom van klanten te houden (of te verkrijgen). Je kunt het ook uitbesteden. Aan experts. Heel prettig om je marketingactiviteiten te zien gebeuren, terwijl je daar zelf weinig tot geen tijd in hebt gestopt. Geschikt voor zelfstandigen en ondernemers. Aantrekkelijk idee?


Lees verder

Wil je sparren over de groei van je bedrijf?


Maak een afspraak

Beoordelingen

Ingrid is een ervaren professional, een verrassing en verademing in marketing-land. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn marketing-identiteit en hebben we een marketing methode gevonden die bij mij en mijn doelgroep past. Ingrid is oprecht, echt en werkt uit haar hart. Met een voor mij geweldig resultaat. Dankjewel Ingrid!

– Jacqueline Moleman

Ingrid is een held. Praktisch, helder, duidelijk en slim. Voor ons is ze een geweldige marketingstrateeg, maar ze heeft ons ook getraind om de communicatiestijlen van elkaar én van onze klanten te leren herkennen.
In korte tijd een meetbaar resultaat. Dat zet zoden aan de dijk!

– Astrid Hart

Ingrid koppelt haar marketingkennis vrijwel moeiteloos aan mijn branche, omdat ze door al haar praktijkervaring een helicopterview heeft ontwikkeld. Tegelijkertijd weet ze die koppeling dan ook meteen naadloos te vertalen in een praktische aanpak. En dan ook nog zo, dat ik niet het gevoel krijg dat ik ‘koude acquisitie’ moet plegen. Het zal wel niet toevallig zijn, dat ik elke keer nieuwe opdrachten kreeg, op de momenten dat ik heel bewust bezig was met uitvoering van haar adviezen!

– Minou Woestenenk

Over IJlan

IJlan is het gedachtegoed van Ingrid Langen. Ik houd me bezig met waardecreatie voor ondernemers. Daarbij zijn de volgende vragen richtinggevend: hoe vertaal je jouw passie en talent naar waardevolle producten? Wat wil je betekenen voor je klant? Hoe vindt je klant jou? Door middel van workshops, training, coaching, tekstschrijven en projectbegeleiding werk ik aan mijn eigen waarde voor mijn klanten.

Contactgegevens

IJlan | Waardecreatie en Identiteitsmarketing

Prunuslaan 21

1394 BW Nederhorst den Berg

M 06 27075935

Facebook

IJlan | Waardecreatie en Identiteitsmarketing