Moeiteloze marketing - online en uitgebreid

Thuis, in je eigen tempo en tijd werken aan een werkend marketingfundament. Dat is wat je gaat leren in deze online training. Want met een werkend marketingfundament is marketing geen zware opgave meer. Met een gestructureerde aanpak werk je moeiteloos aan de verbinding met je doelgroep.

Zomerintensive

Maak deze zomer een grote sprong voorwaarts met je bedrijf! Leer hoe jij je bedrijf kunt laten groeien. Welke stappen je daarvoor moet zetten. Nieuwe energie en inspiratie nodig? Lees dan verder. Voor zelfstandig dienstverleners die niet meer willen leuren met hun bedrijf. Die een grote sprong voorwaarts willen maken. Een gezonde groei voor je bedrijf is geen utopie!


Advies voor ondernemers

 

Als ondernemer wil je wel eens sparren. Of je wilt je marketing ook online gaan aanpakken: maar hoe doe je dat? Je wilt je bedrijf laten groeien: maar hoe doe je dat? Je bedrijf groeit maar je organisatie kan het niet bijbenen: hoe breng je structuur aan? Al die vragen kunnen jou als ondernemer belemmeren om te groeien met je bedrijf. Boek een (gratis) strategiegesprek en we bekijken je mogelijkheden.

Klaar voor de start, of twijfel je nog?

Beoordelingen

Ingrid is een ervaren professional, een verrassing en verademing in marketing-land. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn marketing-identiteit en hebben we een marketing methode gevonden die bij mij en mijn doelgroep past. Ingrid is oprecht, echt en werkt uit haar hart. Met een voor mij geweldig resultaat. Dankjewel Ingrid!

 

                                                                                        - Jacqueline Moleman

Ingrid is een held. Praktisch, helder, duidelijk en slim. Voor ons is ze een geweldige marketingstrateeg, maar ze heeft ons ook getraind om de communicatiestijlen van elkaar én van onze klanten te leren herkennen.
In korte tijd een meetbaar resultaat. Dat zet zoden aan de dijk!

 

                                                                                            - Astrid Hart

Ingrid koppelt haar marketingkennis vrijwel moeiteloos aan mijn branche, omdat ze door al haar praktijkervaring een helicopterview heeft ontwikkeld. Tegelijkertijd weet ze die koppeling dan ook meteen naadloos te vertalen in een praktische aanpak. En dan ook nog zo, dat ik niet het gevoel krijg dat ik 'koude acquisitie' moet plegen. Het zal wel niet toevallig zijn, dat ik elke keer nieuwe opdrachten kreeg, op de momenten dat ik heel bewust bezig was met uitvoering van haar adviezen!

                                                                                            - Minou Woestenenk

Over IJlan

IJlan is het gedachtegoed van Ingrid Langen. Ik houd me bezig met waardecreatie voor ondernemers. Daarbij zijn de volgende vragen richtinggevend: hoe vertaal je jouw passie en talent naar waardevolle producten? Wat wil je betekenen voor je klant? Hoe vindt je klant jou? Door middel van workshops, training, coaching, tekstschrijven en projectbegeleiding werk ik aan mijn eigen waarde voor mijn klanten.

Contactgegevens

IJlan | Waardecreatie en Identiteitsmarketing

Prunuslaan 21 

1394 BW Nederhorst den Berg 

M 06 27075935

Facebook