contact

 

“Ik twijfel over hoe ik verder moet met  mijn bedrijf” zei hij tegen mij. “Hoe wil je verder met jezelf?” was mijn reactie.

Veranderingen

Dilemma’s over keuzes in je bedrijf horen erbij. Strategische keuzes, organisatorische keuzes, financiële keuzes, je komt er met enige regelmaat voor te staan.

De vraag ‘maar wat wil ik eigenlijk’ wordt minder vaak gesteld. Het is wel de belangrijkste vraag. Het is jouw leven.

Waar wil je heen met je leven, welke talenten zijn nog onbenut? Is je bedrijf precies geworden wat je ervan verwachtte? Is het nog steeds vervullend en geeft het nog voldoening? Of staat je ladder tegen de verkeerde muur?

Levensloop

Wat jaren geleden nog voldoening gaf en interessant was, kan nu zijn glans hebben verloren. Je hebt het gevoel ‘is dit het nou’? ‘Wil ik hier nog mee verder?”

Vaak weet je wel wat je niet wilt, maar wat je wel wilt is een groot vraagteken.

De zoektocht begint, de start van een nieuw avontuur in je leven.

Het is ook niet vreemd dat zo’n vraag met enige regelmaat terug komt. Je leven verloopt niet in een streep en je ondernemerschap ook niet. Je bedrijf heeft een levensloop die niet altijd synchroon loopt met die van jezelf. Je bedrijf kan groter groeien dan jij prettig vindt. Een kant opgaan die voor het bedrijf goed is, maar niet voor jou. Je interesse verplaatst zich naar iets anders.

Mijn verhaal

Een aantal jaren geleden ontdekte ik zelf dat ik niet langer warm liep voor het geven van marketingtrainingen aan zelfstandigen. Ik heb daar indertijd al  over geschreven in een terugblik op 2017. Mijn interesse in archetypen begon in die tijd. Toch heeft het tot 2020 geduurd voordat de eerste zichtbare uiting in de buitenwereld verscheen in de vorm van mijn website ingridlangen.nl. In de tussentijd heb ik nog uitstapjes gemaakt naar andere dingen zoals initiatiefkunde. Een gevecht tussen hart en hoofd. Ik durfde de sprong niet écht te wagen.

Het heeft mij enorm geholpen in mijn proces van veranderingen om te sparren met iemand die zelf ook al veel had meegemaakt. Zij gaf me inzicht in het proces, in de voortgang en in mijn valkuilen. Waardoor ik uiteindelijk toch mijn hart ben gaan volgen.

Die ervaringen hebben me veel gebracht: aan de ene kant onzekerheid en twijfel waardoor je niet echt durft. Maar ook de energie en inspiratie als je wél die stap zet. En de enorme voldoening wanneer je de contouren van het nieuwe begint te zien. Wanneer je uit het niemandsland tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ aan het komen bent.

Mentoring bij veranderingen

Een mentor kan je helpen bij zo’n proces van ‘levensloopontwikkeling’. Ontwikkeling van de levensloop van je bedrijf en die van jezelf. Je begeleiden bij je  keuzeproces. En bij het implementeren van die keuzes.

Want keuzes maken is één ding, ze ook daadwerkelijk in de praktijk brengen is nog  iets heel anders.

Veranderen is niet gemakkelijk. De sprong wagen zonder garantie dat het zal lukken, dat is een uitdaging. Iemand die je steunt en begeleidt versnelt het proces omdat je met meer zelfvertrouwen doorpakt. Zodat je er geen jaren over doet.

Wanneer je jezelf herkent in dit verhaal, druk op de knop hieronder en neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Het is vrijblijvend.

contact

Praktische informatie

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend: we stellen vast wat jouw verlangen is en waar je tegenaan loopt. Je kunt putten uit al mijn kennis en ervaring als marketeer en business coach. Je hobbels nemen we met behulp van (archetypische) opstellingen.

Vervolgens kijken we op welke manier jij het beste geholpen bent met mentoring: bijvoorbeeld wekelijks een gesprek, of 1x per maand een dagdeel. Online of een échte ontmoeting: dat hangt van de situatie en de afstand af. Dat overleggen we samen. Om profijt te hebben van de ontmoetingen spreken we minimaal een periode van 3 maanden af. Vakanties kunnen we inlassen, ook dat gaat in overleg.

Investering

Voor bovenstaande aanpak (wekelijks een gesprek of maandelijks een dagdeel) betaal je € 525,- per maand (excl. BTW). Wanneer je in 1 keer voor 3 maanden betaalt (€ 1525,-) krijg je een korting en betaal je € 1425,- (excl. BTW). Andere mogelijkheden in overleg.