Merkontwikkeling

Een vitaal en inspirerend merk is de krachtbron van je bedrijf. Investeren in je merk maakt je zichtbaar en relevant voor je doelgroep.


Meer informatie

Strategiebepaling

Strategiebepaling is de kunst om nu goede besluiten te nemen over de toekomst. Niet als eenmalig jaarlijks event, maar continu.


Meer informatie

Innovatiekracht

Vernieuwing komt vaak niet van de grond door dagelijkse hectiek. Een gestructureerde aanpak om goede ideeën daadwerkelijk te realiseren!


Meer informatie

Wat klanten zeggen

Ingrid is een ervaren professional, een verrassing en verademing in marketing-land. Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn marketing-identiteit en hebben we een marketing methode gevonden die bij mij en mijn doelgroep past. Ingrid is oprecht, echt en werkt uit haar hart. Met een voor mij geweldig resultaat. Dankjewel Ingrid!

Jacqueline Moleman – Verbindend Zakendoen

Ingrid is een held. Praktisch, helder, duidelijk en slim. Voor ons is ze een geweldige marketingstrateeg, maar ze heeft ons ook getraind om de communicatiestijlen van elkaar én van onze klanten te leren herkennen.
In korte tijd een meetbaar resultaat. Dat zet zoden aan de dijk!

Astrid Hart – Directeur/eigenaar A.J. Van der Pigge

Ingrid koppelt haar marketingkennis vrijwel moeiteloos aan mijn branche, omdat ze door al haar praktijkervaring een helicopterview heeft ontwikkeld. Tegelijkertijd weet ze die koppeling dan ook meteen naadloos te vertalen in een praktische aanpak. En dan ook nog zo, dat ik niet het gevoel krijg dat ik ‘koude acquisitie’ moet plegen. Het zal wel niet toevallig zijn, dat ik elke keer nieuwe opdrachten kreeg, op de momenten dat ik heel bewust bezig was met uitvoering van haar adviezen!

                                                                                            – Minou Woestenenk

Toen ik een goede relatie om zakelijk advies vroeg, kreeg ik als antwoord: “Vraag het Ingrid”. Een betere aanbeveling had ik niet kunnen krijgen. Ingrid had al snel de kern van de vraagstelling gevonden. Deze lag veel dieper dan mijn oppervlakkige vraag. In een proces met enkele iteraties heeft zij me geholpen met het opzetten van een marketingfundament. Het hele proces heeft me echter veel meer opgeleverd. Het geeft inzicht in je eigen bedrijf, hoe groot of klein ook.

Peter Lammersma – Ondernemende IT professional

Werken met het Marketing Fundament van Ingrid brengt je tot de kern van je bedrijf! Voorafgaand aan mijn contact met Ingrid had ik van alles onderzocht alleen vond ik het lastig om de concrete vertaalslag te maken naar een passend geheel. Het Marketing Fundament, in combinatie met de kwaliteiten van Ingrid, hebben mij daarbij op bijzonder goede wijze ondersteund.

Carla Broekhuizen – Yespower

 

Ik ken Ingrid Langen door haar deelname aan mijn filosofieleergang in 2007. Voorts nam ik door een cursus te volgen kennis van haar expertise op het gebied van e-marketing. Op 24 augustus 2018 besloot ik het omgaan met en promoten van mijn boek ‘Over begrijpen en beslissen’ tot project te verheffen. Daartoe heb ik Ingrid Langen gevraagd één dag per week met mij samen te werken. Dat te doen is een gouden greep geweest, stel ik nu vast.

Jaap van Rijswijk – Mens- en Organisatieontwikkeling

Over IJlan

Algemene Voorwaarden

Privacy- en cookieverklaring

Contactgegevens

IJlan | Waardecreatie en Identiteitsmarketing
Prunuslaan 21
1394 BW Nederhorst den Berg

M 06 27075935
E ingrid@ijlan.nl

Sociaal