Je moeiteloze marketingplan

gratis mini cursus

 • Waarom kost marketing zoveel moeite?
 • Hoe kan ik meer klanten krijgen met minder moeite?
 • Ik vind marketing zo opdringerig. Kan dat niet anders?
 • Ik doe van alles maar het levert zo weinig op
 • Misschien ben ik niet geschikt om ondernemer te zijn...
 • Ik heb allerlei trainingen gedaan, maar waar moet ik beginnen? Ik doe eigenlijk maar wat.
 • Hoe krijg ik nou ook meer klanten uit al die tijd die ik er in stop?
 • Hoe houd ik meer tijd over voor de andere dingen in het leven?
mini cursus

Hallo, ik ben Ingrid Langen. Met mijn 25 jaar marketingervaring en 10 jaar als zelfstandig marketeer en business coach, leer ik jou moeiteloze marketing.

Ingrid Langen

Die worsteling met marketing: ben je er klaar mee? Wil jij weten hoe dat moeiteloos kan?

Je hebt een droom. Je wilt doen wat je het liefste doet en daar je inkomen mee verdienen. Je bent deskundig, je hebt een dienst ontwikkeld die je wilt gaan verkopen. Maar je hebt eigenlijk geen idee hoe je klanten moet vinden en verkopen zie je tegenop.

Je doet van alles: je gaat netwerken, je gaat berichten posten op social media. Je staat eens op een beurs en je gaat eens naar een event. Je volgt wat trainingen: over Facebook marketing, over bloggen, over online marketing, over video's maken. Het kost allemaal veel tijd en levert eigenlijk heel weinig op. Je mist een schakel.

Hoe zou het zijn als: 

 • je gewoon leert hoe je dit moet doen?
 • op een manier die bij je past?
 • zodat jouw wens werkelijkheid kan worden?

Je hoeft geen geboren ondernemer te zijn om een succesvol ondernemer te worden. Marketing en verkoop zijn vaardigheden die je gewoon kunt leren. Er is iets dat je nog niet weet.

Marketing gaat over het creëren van waarde

Met je marketing creëer je authentieke waarde voor je klant!

Wat ga je leren in deze mini cursus?

 • Je verhaal: het fundament van je marketingboodschap.
 • ​Je doelKLANT. Iedereen heeft het over doelgroepen. Hoe preciezer je bent, hoe meer je in het hart van je klant komt.
 • ​Je focus. Hoe houd je focus?
 • ​De 3 belangrijkste bezwaren waarom klanten geen 'ja' tegen je zeggen.
 • ​Motivatie en drijfveren. De motor in je bedrijf.
 • ​Je bestemming
 • Hoe word je 'fearless'?
 • Finale: alle voorgaande lessen komen bij elkaar

Doe mee en meld je hieronder aan!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsbericht: de startmail. Je eerste les ontvang je de volgende dag.

John Doe UI/UX Designer

Ingrid heeft mij op het juiste pad van marketing gebracht voor mijn bedrijf. Nog iedere dag heb ik plezier van haar tips en scherpe vragen!"

Judith Porcelijn
- Sterke School

Als coach heb ik me vooral op de inhoud ontwikkeld, maar liep vast in mijn ondernemerschap. Ingrid heeft een brede blik op tal van elementen die te maken hebben met marketing. Die worden optimaal aangeboden in de training."

Maritha van Osch
- Het Nieuwe Nu
John Doe UI/UX Designer

Ingrid Langen
Ingrid Langen
Creator van Moeiteloze Marketing

Over mij

Marketing gaat over verbinding leggen met je doelgroep. Het gaat over het creëren van waarde uit de (vak)kennis en deskundigheid die je al hebt. Ik wens je daar ongelooflijk veel succes bij. Haal het beste uit jezelf, bedien je klant met toewijding en zorg. Dan volgt de goede verdienste ook.